Украсяването на нов дом

Сега, когато сте в новия си място, може да искате да се направят някои промени. Това може да означава нищо от второстепенен Козметичен ремонт на основна реконструкция. Ако сте под наем, вие очевидно няма да се изтръгна стени, но с разрешение хазяина все още можете да направите преобразяване декор.

Makeover идеи
При боядисване, избор ви вече не се ограничават само до плоска, полу-гланц и блясък. Създаване на външния вид, който казва „вие“ може да бъде толкова просто като едно пътуване до местния магазин за подобрения в дома, както за инструментите и инструкциите за парцал, гъба, пръски, изкуствена, и текстура живопис.

Помислете шаблон живопис. Ако можете да останете в рамките на линиите, лесно и евтино да добавите нотка на интерес или жизненост на всяко помещение. За шаблони шаблони на разположение в занаятчийски магазини и центрове за домашно подобрение позволяват да нарисува граница цвете в голяма стая, добавете звезди на тавана на детето си, или „виси“ плодове в кухнята. Има стилове, за да съответстват на почти всеки интериор или тема.

Опитайте граница тапет. Лесни за прилагане, отколкото звучи, граничен тапети разширява вашите възможности. Вашият магазин подобрения в дома, може дори да продават комплект, съдържащ необходимите инструменти. Добави още по обжалване чрез прилагането му над или под декоративни корнизи или с допълващ тапет.

Горещи проекти ремоделиране
Ако сте собственик на имот готов да се люлее чук, вие ще искате да изберете проекти, които ви дават най-възвръщаемост на инвестициите си, да обжалват пред най-широка база от клиенти, и да увеличи удоволствието от дома си.

И двамата силно желан и икономически възнаграждаване, кухня и баня облича осигуряват най-добрата възвръщаемост на инвестициите. Върни се при продажба на времето може да бъде колкото е 80 до 90% от първоначалната инвестиция. Функции като добре проектирана за съхранение и задача осветление в кухня обжалване пред най-широка база от клиенти и са вероятно най-добрия си инвестиции. Но преди да се отвори портфейла си, питам агент по недвижими имоти, за да ви помогне да определите какво проекти и функции ще се възползват най-награда, като се има предвид вашия дом и областта.

A Computer в кухнята? Както компютри продължават да стане по-централно място в живота ни, популярна кухня-он е на компютър, бюро. Намира се в едно кътче или скрита зад сгъваеми врати точно до кухнята, за кухня компютъра се намира на цялото семейство. Между разбъркване сос за спагети и Buttering на чесън хляб, възрастни готвачи могат да помогнат на децата с домашните или отпечатат, че 3-боб салата рецепта.

Големите жилищни площи. Семейството е „в“ … и така се прекарва повече време заедно. Веднъж – отделни жилищни пространства са за смесване в това, което се нарича голяма стая – многофункционален център на семейството дейност.

Удобства за стареене. Помислете за добавяне функции, като например дръжки в бани, приплъзване – устойчиви повърхности или настилка на стълби, стъпала, и веранди, и по-ниски броячи и мивки (за настаняване на инвалидни колички). Въпреки, че тези универсални функции не могат значително да увеличат стойността на Вашия дом долар, те ще засили своя призив към застаряване и пенсионерите.

Един коментар към “Украсяването на нов дом”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *