Модерна, с изчистени линии

Стръмния склон и красивите гледки от предлагани на сайта предизвикателства, както и възможност да се включват някои уникални характеристики на дизайна „, казва Жанет Schachler от JBA Architects. „Поради ограниченията на строеж, не ни беше позволено да се изгради по-висока от седем метра или два етажа, но краткото призова за високи тавани и гараж за ретро колекция кола.


„За да се преодолее това, ние излязохме с план, който ще ограничи отпечатък на площ от 1 000 кв. М“, казва Жанет. Мазе с площ е изкопан за настаняване на гараж, и шахматно план етаж разполага с отворен план жилищни пространства, предназначени да максимизират възгледи, при запазване на структурата ниска. „Ние също създаде повече пространство чрез създаване на“ плаващ покрив „в някои части.
„Домът разполага топ немски системи за автоматизация (имота спечели наградата на KNX International Automation) за системи за аларма, домофон, осветление, прозорец слепи и отопление заедно с енергийно ефективни функции, като изолирана сграда черупка, двойни стъкла, врати и прозорци, слънчеви панели и термопомпи, капилярни рогозки за охлаждане, и система за събиране на дъждовна вода, „казва Franziske.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *